Nieuwsberichten

Pasen (zondag 21/4) – ’s middags bijzondere samenkomst

Pasen (zondag 21/4) – ’s middags bijzondere samenkomst

“Hij is waarlijk opgestaan”. Hiermee begroeten we elkaar en gaan we ’s middags Paasdienst houden. We willen dit graag met zoveel mogelijk broeders en zusters, maar ook samen met uw vrienden en familie vieren.

Met elkaar gedenken we de opstanding van Jezus. Dit is de  belangrijkste gebeurtenis waarop ons christelijk geloof is gegrond.

U kunt meehelpen om deze samenkomst in te vullen door een bijdrage in de vorm van een lied of een gedicht of wat anders, zolang dit met de Here Jezus en/of Zijn opstanding heeft te maken. Graag op voorhand even opgeven bij Jack, aub. Na afloop van de dienst wordt ook nog voor iets lekkers gezorgd.

Pasen (zondag 21/4) – ’s morgens naar het Kruis

Pasen (zondag 21/4) – ’s morgens naar het Kruis

“De zon komt op, maakt de morgen wakker. De dag begint…”

Op Paasochtend  07.17 uur komt de zon op in Benidorm. Zoals vorige jaren, gaan we samen met onze brs en zrs van de Engelse kerk bij het Kruis op de berg in Benidorm een korte samenkomst hebben en met elkaar vieren dat Jezus waarlijk is opgestaan.

Naast een korte overdenking en het zingen van liederen, zullen we met z’n allen vanop de berg Benidorm en haar inwoners en vakantiegangers zegenen. Dit worden zonder twijfel weer onvergetelijke momenten.

Om tijdig bij het Kruis te zijn, moeten we om 06.45 uur vertrekken vanuit het Anker. Als u rechtstreeks naar het Kruis wil gaan, zorg dan dat u even vóór 07.17 uur bij het Kruis bent. Houd ook rekening met het weer: ’s morgens vroeg en zo hoog op de berg kan het heel fris zijn!

Sing-in 14/3/2019

Sing-in 14/3/2019

Enkele reacties:

  • “Bedankt iedereen voor deze heerlijke avond. We hebben een geweldige tijd gehad samen en het kan alleen maar beter worden als we dit misschien nogmaals doen.”
  • “Gods Geest was zo duidelijk aanwezig. Zeker te herhalen. Heerlijk om Hem groot te maken.”

Voortgaand op deze  – en vele andere – positieve reacties, was onze eerste SING IN op donderdavond 14/3 een groot succes.

Er was die avond een flinke groep enthousiaste bezoekers. Iedereen kon een lied insturen wat hij/zij die avond graag gezongen wilde hebben en daarmee was het anderhalf uur snel ingevuld.

Er werd enthousiast en uit volle borst gezongen met een mooie en krachtige muzikale begeleiding. Na afloop was er een hapje en een drankje om samen nog even na te genieten van een geslaagde avond, welke zeker voor herhaling vatbaar is.

Verrassingstocht 28/2/2019

Verrassingstocht 28/2/2019

Donderdag 28/2 trokken we er op uit voor onze jaarlijkse gemeente-uitstap, georganiseerd door Sjaak van der Steen en Cor Bakker.
Deze uitstap werd aangekondigd als een ‘verrassingstocht’, en we werden inderdaad aangenaam verrast, o.a. door een interessant bezoek aan een 4de-generatie-familiebedrijfje, dat gitaren maakt.
Het stralende weer, een vlekkeloze organisatie en bovenal de Zegen van De Allerhoogste zorgden voor een heerlijke dag.
Helaas hadden we te maken met één spelbreker, de griep, waardoor meerdere ingeschrevenen op het laatste moment moesten afzeggen, maar ook nu weer was het zoals David schrijft in Psalm 133: “Hoe lieflijk is het als broeders tezamen wonen, daar gebiedt de Heer Zijn zegen”.