Geslaagd dagje uit  naar  Gata de Gorgos  23 april  2015
 

Met genoegen kunnen we terugzien op een hele gezellig dagje uit  met de gemeente op 23 april jl. Met een aantal  leden van de Evangelische gemeente uit Torrevieja, die er  de lange reis voor over hadden , kwamen we om 11 uur bij elkaar om de  auto indeling door te nemen als mede de laatste instructies, de route beschrijving naar Gata de Gorgos  en de geimproviseerde groene basura zak linten voor de herkenbaarheid op de antennes. Gelukkig was het in tegenstelling tot de dag er voor,  mooi zonnig weer en we hadden er allen zin in.
 
De eerste stop  was in Calpe waar we achter het hotel  Esmeralda een verrasende ontmoeting hadden met onze zus Milly , die in Calpe woont , en  helaas verhinderd was om met ons deze dag te beleven. Een kop koffie of fris , even gezellig met elkaar praten een ware groepsfoto en toen vertrokken  we voor een korte wandeling. Op het eindpunt  avn de wandeling werden we door de chauffeurs opgehaald en  reden  vervolgens verder noordwaarts richting  Moraira. 
 
Gedurende  een korte stop bij Cala Andrago namen we een kleine versnapering en konden even de benen strekken. Van hier uit reden we via  Teulada  meteen door naar Gata op weg naar de familie Augustinus , die ons gastvrij verwelkomde  . Enigszins vertraagd  namen we onze plaatsen in  en begonnen al vrij snel daarna vrolijk met elkaar te zingen. Iedereen zocht de schaduw op en vond het te warm in de directe zon. Intussen werden 2 barbeques aangestoken  , en werden we  wegwijs gemaakt in het keukentje en werden alle meegebrachte etenswaren verzameld. 
 
Vele handen maken licht werk was ook nu van toepassing. Het werk was  onder de verschillende zusters verdeeld en ook met de bediening waren er voldoende handen ! Mooi te zien  hoe we met zijn allen zo bezig  zijn.
 
Toen het vlees en de groenten op de barbecue  werden geroosterd en het brood en de sausjes op tafel kwamen deed ieder goed zijn best en hadden de BBQ boys moeite om het eet-tempo bij te houden. Na de maaltijd het toetje van Els en Frans en de maaltijd was helemaal compleet. Peter en Emily vertelden  ons nog  hoe en waarom ze deze bediening binnen JmO zijn begonnen op latere leeftijd en  hoe God werkt in hun leven. De Nederlands-talige DTS cursussen zijn  tot opbouw van een ieder ( jong en oud) Deze worden een aantal keren per jaar gegeven, worden  goed bezocht en  werpen hun vruchten altijd af.
 
Na nog met elkaar onze lof aan de Heer te hebben gebracht door onze liederen  en  het dankgebed door onze Pastor  Cees  en  te hebben opgeruimd , gingen eerst de vrienden uit Torrevieja , die nog een hele lange rit voor de boeg hadden en daarna de rest met een  zeer voldaan en tevreden gevoel van een zeer geslaagde dag.

Geslaagd dagje uit naar Gata de Gorgos 23 april 2015

/album/geslaagd-dagje-uit-naar-gata-de-gorgos-23-april-2015/spanje-april-2015-041-jpg/ /album/geslaagd-dagje-uit-naar-gata-de-gorgos-23-april-2015/spanje-april-2015-024-jpg/ /album/geslaagd-dagje-uit-naar-gata-de-gorgos-23-april-2015/sam-0882-jpg/ /album/geslaagd-dagje-uit-naar-gata-de-gorgos-23-april-2015/sam-0881-jpg/ /album/geslaagd-dagje-uit-naar-gata-de-gorgos-23-april-2015/sam-0879-jpg/ /album/geslaagd-dagje-uit-naar-gata-de-gorgos-23-april-2015/sam-0877-jpg/ /album/geslaagd-dagje-uit-naar-gata-de-gorgos-23-april-2015/sam-0876-jpg/ /album/geslaagd-dagje-uit-naar-gata-de-gorgos-23-april-2015/sam-0872-jpg/ /album/geslaagd-dagje-uit-naar-gata-de-gorgos-23-april-2015/sam-0870-jpg/ /album/geslaagd-dagje-uit-naar-gata-de-gorgos-23-april-2015/sam-0869-jpg/