Bloesemtocht 2013

Koude maar toch geslaagde bloesemtocht 2013 !
 
Donderdag 7 februari ,om 9.15 uur stonden we bij de oude Consum aan de N332 in Albir op elkaar te wachten om de Bloesemtocht, waar we naar uitgekeken hadden te beginnen. Helaas werkte het weer niet mee. Het werd niet warmer dan 13 of 14 graden, door de koude wind. 
 
Na de nodige laatste instructies en gebed vertrokken we 9.30 uur met 15 auto’s waarin 52 deelnemers richting de Jalon vallei. Helaas waren er een aantal mensen op het laatste moment afgehaakt om zeer goede redenen. 
Via Calpe , Benissa en Gata verlieten we N332 en gingen de Jalon vallei in. Wat heeft onze God toch een schitterend natuur geschapen. Prachtige witte en roze zeeën amandelbloesems ! Het kon niet op !
 
Heel gezellig waren de stops om koffie te drinken, vruchten, wijn te kopen, de picknick, met een lekker toetje van Els, het bezoek aan de Fontilles ( Leprozendorp), de bezichtiging van de Russisch Orthodoxe kerk(o.l.v. gids Humphry) en als sluitstuk het geweldige diner in restaurant Oasis in La Nucia. Met z’n allen hebben we deze dag gezellig gemaakt ,bedankt maar vooral dank aan onze God. Hierbij een impressie van deze zo goed verlopen gezellige dag.
 
Hier kunt u de foto´s zien.