Ouderentehuis Patricia

23 april 
 
Op 23 april mochten we een dienst verzorgen van een uur bij het ouderentehuis Patricia in Benidorm. Dit was de tweede keer , dat we dit deden met een klein groepje uit de Gemeente. Het doel was de bewoners via een laagdrempelige samenkomst een uurtje ontspanning te brengen en wat belangrijker voor ons was hun iets te delen van Gods grote Liefde. De dienst bestond uit een gezellig zingen van een aantal liederen in het Hollands, Engels en het Spaans en zelfs in het Indonesisch en een korte overdenking.
 
Met de bewoners van het tehuis als ook de verzorgers en verzorgsters hebben we een fijne tijd gehad en mochten we Gods Geest ervaren. Hieronder ziet u enkele fotos van dit gebeuren. Met de leiding van het tehuis hebben we afgesproken , dat er iedere tweede zondag van de maand een dienst door de PG Benidorm zal worden verzorgd. Uiteraard zijn we de Heer heel erg dankbaar voor deze geweldige mogelijkheid om mensen in aanraking te brengen met Zijn blijde boodschap.
 
 

Ciudad Patricia op 14 mei 2006

We hebben afgelopen zondag de 14 de mei voor de derde keer een dienst verzorgd in dit mooie tehuis voor ouderen in Benidorm.
Bijgaande enige fotos van deze geweldige tijd, die we daar gezamenlijk hadden.
Met een groepje van 9 man zijn we om 10.30 gestart en hebben met de bewoners een fijne tijd gehad waarin we onder meer naar hartelust hebben gezongen in 3 talen: Hollands, Engels en Spaans.
Ook naar het Woord door broeder Cees van Houwelingen gesproken ,werd met belangstelling geluisterd.
 
We danken de Heer voor deze mogelijkheden om te zaaien.